Ηχομόνωση

Νέα παράθυρα. Για μια πιο ήσυχη, υγιέστερη ζωή.

Δρόμοι, βιομηχανία, σιδηρόδρομοι, αεροπλάνα: ο κόσμος μας γίνεται ολόενα και πιο θορυβώδης. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό ο θόρυβος αυτός να μην διεισδύει στον προσωπικό σας χώρο διαβίωσης. Ο θόρυβος έχει αποδειχθεί ότι είναι επιβλαβής για την υγεία, ακόμα και όταν δεν τον αντιλαμβάνεστε. Οι συνέπειες μπορεί να είναι καρδιαγγειακές παθήσεις, ευερεθιστότητα και κακή συγκέντρωση. Η μονάδα που χρησιμοποιείται για τη μέτρηση της έντασης ή της ηχητικής πίεσης, αποκαλείται ντεσιμπέλ (dB). Την ώρα του ύπνου, πάνω από το 30% του πληθυσμού εκτίθενται σε μόνιμο επίπεδο θορύβου που υπερβαίνει τα 50 dB. Αυτό είναι δυόμιση φορές μεγαλύτερο από τη μέγιστη συνιστώμενη τιμή των 20 dB για τα υπνοδωμάτια. Επομένως, η αποτελεσματική προστασία από τον θόρυβο προσφέρει βιώσιμη βελτίωση στην ποιότητα ζωής.

Αν θέλετε να βελτιώσετε την ηχομόνωση στο δικό σας σπίτι, πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στα παράθυρα. Αυτά είναι διαθέσιμα σε μια σειρά μεγεθών μετάδοσης ήχου, ανάλογα με το περιβάλλον και τα επίπεδα θορύβου. Η υπερσύγχρονη τεχνολογία παραθύρων με εξαιρετικά ανθεκτικά προφίλ PVC-U και ειδικά λειτουργικά τζάμια προσφέρει αποτελεσματική ηχομόνωση που κρατά καθημερινό θόρυβο εκεί που ανήκει : έξω.

Η αποτελεσματική προστασία από το θόρυβο ξεκινά με τις κατάλληλες συμβουλές και κυρίως γίνεται τέλεια όταν η εγκατάσταση είναι σωστή. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την πραγματική ηρεμία και ησυχία μόνο όταν τα στοιχεία των κουφωμάτων έχουν εγκατασταθεί σωστά και σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις για κάθε μία από τις κλάσεις μετάδοσης ήχου. Παράθυρα με υψηλό συντελεστή ηχομόνωσης είναι επίσης βαριά και είναι απαιτητικά ως προς τον σχεδιασμό των πλαισίων τους. Πρέπει να επαρκούν σε στατικές ιδιότητες, σταθερότητα και ισχύ πίεσης. Επίσης, τα παράθυρα και η τοιχοποιία πρέπει να προσφέρουν καθαρή και πλήρη στεγανωση. Μόνο τότε η ηχομόνωση μπορεί να είναι επιτυχής και να συμβάλλει σημαντικά στην προστασία της υγείας σας.

Εμπιστευτείτε την σωστή ηχομόνωση στα χέρια των ειδικών. Ο ειδικός της περιοχής σας μπορεί να σας προσφέρει δωρεάν εκτεταμένες συμβουλές σχετικά με την προστασία από τον θόρυβο