Η Εταιρία

Το όνομα KÖMMERLING - Ανοίγοντας το δρόμο προς την επιτυχία με οραματικές ιδέες

Υποστηριζόμενο από τη φιλοσοφία που βασίζεται στους συνεργάτες της, η εταιρεία συνέχισε την πρόοδό της - μαζί με τους συνεργάτες της. Δεν είναι περίεργο ότι πολλοί πελάτες παρέμειναν πιστοί στην KÖMMERLING εδώ και πάνω από πενήντα χρόνια.

Βασίζονται σε αξίες όπως η σταθερότητα, η αξιοπιστία και η εμπειρία. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητές της με βάση τις μελλοντικές προοπτικές αποτελούν τη βάση της κοινής επιτυχίας. Η KÖMMERLING παρέχει όλα όσα χρειάζονται για καλές επιχειρήσεις και στο μέλλον. Μπορείτε να εμπιστευθείτε σε αυτό.

Ως πάροχος στο τέλος του έργου, η KÖMMERLING παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα συστημάτων παραθύρων και κλείστρων που είναι σαφώς πάνω από τον ανταγωνισμό.

Η ευρέως διαφοροποιημένη σειρά συστημάτων μας παρέχει επίσης τη βάση για δημιουργικές λύσεις προσαρμοσμένες ειδικά στις μεμονωμένες ανάγκες.

Είτε τα τοιχώματα από το δάπεδο έως την οροφή, τα πολυγωνικά παραρτήματα, οι προβολές των προσόψεων ή τα παράθυρα κόλπων με ξεχωριστά χαρακτηριστικά και γωνίες, τα συστήματα KÖMMERLING αποτελούν το κλειδί σας για ένα σχεδόν ανεξάντλητο δυναμικό σχεδιασμού.

Επιπλέον, το όνομα KÖMMERLING είναι πρωτοπόρος κατασκευαστής φύλλων PVC-U για τις πιο ποικίλες εφαρμογές. Αυτή η σειρά προϊόντων ποιότητας που κυκλοφορεί παγκοσμίως αποτελεί μια ισχυρή μονάδα στο profine Group. Η γκάμα ολοκληρώνεται με προσαρμοσμένα συστήματα προφίλ για τον τομέα των ημιτελών προϊόντων.

Το όνομα βάζει μεγάλη σημασία στη σκέψη των συστημάτων. Η ποιότητα από την KÖMMERLING σημαίνει όχι μόνο την εναρμονισμένη ενότητα της γκάμας προϊόντων, αλλά και την εποπτεία όλων των φάσεων του προϊόντος, είτε πρόκειται για έρευνα και ανάπτυξη, παραγωγή, σχεδιασμό ή οικολογική ανακύκλωση.

Με εμπιστοσύνη, ανοιχτό πνεύμα και διαφάνεια, το όνομα KÖMMERLING ανταποκρίνεται στις προκλήσεις του μέλλοντος και επιβεβαιώνει επανειλημμένα την κατάταξή της ως μία από τις κορυφαίες μάρκες για τα προφίλ παραθύρων PVC-U.